Aluminium hekwerk

Maxima

Aluminium hek is gekenmerkt door zeer hoge stabiliteit en sterkte.

Offerte aanvraag
aluminium-hekwerk-maxima-10
Ovale profielen
Niet transparant
Modern design
Hoge sterkte
Exclusief uiterlijk

Een moderne en elegante oplossing met privacy, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Avant-gardistisch hek gemaakt van horizontale dwarsbalken gerangschikt voor in het model van dwarsbalken. Deze opstelling van dwarsbalken zorgt voor een optimale luchtcirculatie en zorgt voor privacy ten opzichte van de externe omgeving.

Het model past perfect bij de moderne architectuur en in het bijzonder bij pilaren in metselvorm. Het is het waard om te vermelden dat de aanbevolen laakoptie in dit geval het metalliseren van structuren is die de volledige adel van dit model extraheren.

Offerte aanvraag

Galerij Maxima

Aluminium hekwerk

Aluminium hekwerk biedt een waaier aan voordelen. Zo is een aluminium hek licht in gewicht, makkelijk in onderhoud en milieuvriendelijk. De montage van aluminium poorten of hekken is bijzonder eenvoudig en snel, wat u geld en tijd uitspaart. Ons hekwerk op maat straalt een natuurlijke elegantie uit, en het mooiste is dat u kiest voor een duurzaam product, gemaakt uit 100% te recyclen materiaal.
Het hek moet worden beschouwd als een visitekaartje van ons huis. Daarom moet het niet alleen mooi en goed verzorgd zijn, maar het moet ook overeenkomen met de omgeving en architectuur van het gebouw. De keuze van de omheiningskleur moet grondig worden doordacht en de beslissing om het te kiezen wordt beïnvloed door vele factoren. Om in te spelen op de behoeften van onze klanten gebruiken we het RAL-kleurenpalet, dat een taak heeft om het selectieproces en de onderlinge communicatie te verbeteren. Het is de moeite waard eraan te denken dat we naast kleur ook het type afwerking van de verfcoating kunnen kiezen, waardoor de hekken een uniek karakter krijgt.

Primaire kleuren

Structurele en gemetalliseerde kleuren

Houtimitaties

Neem contact

Wenst u graag een vrijblijvende offerte of advies te ontvangen voor uw project? Wilt u uw opties bespreken met een professional? Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen via formulier. Wij bezorgen u graag alle informatie over onze materialen, kleurenpalet en designmogelijkheden.