Aluminium hekwerk

Beatrix

Het is een visitekaartje van het huis, perfect passend bij de nieuwste ontwerptrends en voldoet het aan de smaak van de meest veeleisende klanten.

Offerte aanvraag
aluminium-hekwerk-beatrix-thumb
Innovatief
Modern design
Transparant
Esthetiek
Duurzaam en sterk

Het “Beatrix” model is een moderne omheining met een verticale lay-out waarbij de overspanningen worden gevormd door kolommen die rechtstreeks van de grond komen zonder zichtbare horizontale verbinding. Naast de beschermende functie is het een visitekaartje van het huis, perfect passend bij de nieuwste ontwerptrends en voldoet het aan de smaak van de meest veeleisende klanten.

In dit geval kunnen we een hek van verschillende hoogtes maken, vakkundig de afstand van palen verwijderen en ze in de geselecteerde kleur lakken. Een extra kenmerk dat uniciteit geeft aan dit model is de mogelijkheid om de ruimte tussen de palen te ontwikkelen met behulp van decoratieve stenen, grind of aanplant.

Offerte aanvraag

Galerij Beatrix

Aluminium hekwerk

Aluminium hekwerk biedt een waaier aan voordelen. Zo is een aluminium hek licht in gewicht, makkelijk in onderhoud en milieuvriendelijk. De montage van aluminium poorten of hekken is bijzonder eenvoudig en snel, wat u geld en tijd uitspaart. Ons hekwerk op maat straalt een natuurlijke elegantie uit, en het mooiste is dat u kiest voor een duurzaam product, gemaakt uit 100% te recyclen materiaal.
Het hek moet worden beschouwd als een visitekaartje van ons huis. Daarom moet het niet alleen mooi en goed verzorgd zijn, maar het moet ook overeenkomen met de omgeving en architectuur van het gebouw. De keuze van de omheiningskleur moet grondig worden doordacht en de beslissing om het te kiezen wordt beïnvloed door vele factoren. Om in te spelen op de behoeften van onze klanten gebruiken we het RAL-kleurenpalet, dat een taak heeft om het selectieproces en de onderlinge communicatie te verbeteren. Het is de moeite waard eraan te denken dat we naast kleur ook het type afwerking van de verfcoating kunnen kiezen, waardoor de hekken een uniek karakter krijgt.

Primaire kleuren

Structurele en gemetalliseerde kleuren

Houtimitaties

Neem contact

Wenst u graag een vrijblijvende offerte of advies te ontvangen voor uw project? Wilt u uw opties bespreken met een professional? Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen via formulier. Wij bezorgen u graag alle informatie over onze materialen, kleurenpalet en designmogelijkheden.