Aluminium hekwerk

Ariane

Het model is ontworpen voor mensen die originaliteit en uniciteit waarderen.

Offerte aanvraag
aluminium-hekwerk-ariane-thumb
Origineel
Duurzaam en sterk
Modern design
Individueel gemaakt
Unieke uitstraling

Lichte en tegelijkertijd sterke dwarsbalken passen perfect in de constructie van overspanningen, tuinpoorten en opriettpoorten. De unieke uitstraling en functionaliteit zal vooral mensen tevreden stellen die hun eigen patronen willen creëren.

Aluminium hek voor modellen “Alexander” en “Alexia”.

In dit geval is het mogelijk om onafhankelijk te ontwerpen op basis van de beschikbaarheid van dwarsbalken van drie breedtes, in elke opstelling en afstand. Volledige originaliteit wordt aangevuld met de mogelijkheid om kleurcomposities te maken.

Offerte aanvraag

Galerij Ariane

Aluminium hekwerk

Aluminium hekwerk biedt een waaier aan voordelen. Zo is een aluminium hek licht in gewicht, makkelijk in onderhoud en milieuvriendelijk. De montage van aluminium poorten of hekken is bijzonder eenvoudig en snel, wat u geld en tijd uitspaart. Ons hekwerk op maat straalt een natuurlijke elegantie uit, en het mooiste is dat u kiest voor een duurzaam product, gemaakt uit 100% te recyclen materiaal.
Het hek moet worden beschouwd als een visitekaartje van ons huis. Daarom moet het niet alleen mooi en goed verzorgd zijn, maar het moet ook overeenkomen met de omgeving en architectuur van het gebouw. De keuze van de omheiningskleur moet grondig worden doordacht en de beslissing om het te kiezen wordt beïnvloed door vele factoren. Om in te spelen op de behoeften van onze klanten gebruiken we het RAL-kleurenpalet, dat een taak heeft om het selectieproces en de onderlinge communicatie te verbeteren. Het is de moeite waard eraan te denken dat we naast kleur ook het type afwerking van de verfcoating kunnen kiezen, waardoor de hekken een uniek karakter krijgt.

Primaire kleuren

Structurele en gemetalliseerde kleuren

Houtimitaties

Neem contact

Wenst u graag een vrijblijvende offerte of advies te ontvangen voor uw project? Wilt u uw opties bespreken met een professional? Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen via formulier. Wij bezorgen u graag alle informatie over onze materialen, kleurenpalet en designmogelijkheden.