Aluminium hekwerk

Amalia

Een model voor degenen die waarde hechten aan zowel uiterlijk als functionaliteit.

Offerte aanvraag
aluminium-hekwerk-amalia-9
Klassieke vorm
Lichtgewicht en sterk
Modern en origineel
Modern
Transparant

Moderne en originele aluminium schutting bestaat uit horizontale dwarsbalken met een breedte van 82 mm. Lichte en sterke dwarsbalken passen perfect in de constructie van overspanningen, tuinpoorten en opritpoorten. Een model voor degenen die waarde hechten aan zowel uiterlijk als functionaliteit.

Het model dat het meest wordt geïdentificeerd met het klassieke uiterlijk van een horizontale omheining. De standaardafstand tussen de dwarsbalken is 30 mm met de mogelijkheid van elke variatie in doorschijnendheid tot het creëren van een ondoorzichtig systeem. Het originele oplossing voor dit model is schilderen in duo-kleur of imitatiehout, wat het een modern en uniek karakter geeft.

Offerte aanvraag

Galerij Amalia

Aluminium hekwerk

Aluminium hekwerk biedt een waaier aan voordelen. Zo is een aluminium hek licht in gewicht, makkelijk in onderhoud en milieuvriendelijk. De montage van aluminium poorten of hekken is bijzonder eenvoudig en snel, wat u geld en tijd uitspaart. Ons hekwerk op maat straalt een natuurlijke elegantie uit, en het mooiste is dat u kiest voor een duurzaam product, gemaakt uit 100% te recyclen materiaal.
Het hek moet worden beschouwd als een visitekaartje van ons huis. Daarom moet het niet alleen mooi en goed verzorgd zijn, maar het moet ook overeenkomen met de omgeving en architectuur van het gebouw. De keuze van de omheiningskleur moet grondig worden doordacht en de beslissing om het te kiezen wordt beïnvloed door vele factoren. Om in te spelen op de behoeften van onze klanten gebruiken we het RAL-kleurenpalet, dat een taak heeft om het selectieproces en de onderlinge communicatie te verbeteren. Het is de moeite waard eraan te denken dat we naast kleur ook het type afwerking van de verfcoating kunnen kiezen, waardoor de hekken een uniek karakter krijgt.

Primaire kleuren

Structurele en gemetalliseerde kleuren

Houtimitaties

Neem contact

Wenst u graag een vrijblijvende offerte of advies te ontvangen voor uw project? Wilt u uw opties bespreken met een professional? Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen via formulier. Wij bezorgen u graag alle informatie over onze materialen, kleurenpalet en designmogelijkheden.