Aluminium hekwerk

Alexia

Een modern model dat wordt gekenmerkt door eenvoud en esthetiek.

Offerte aanvraag
aluminium-hekwerk-alexia-9
Esthetiek
Minimalistische vorm
Modernistisch
Nette omgeving
Solide afwerking

Door zijn lichte vorm benadrukt het perfect de kwaliteiten van de tuin. Dwarsbalken met een breedte van 30 mm passen perfect in de avant-gardistische architectuur van een modern huis. De lichte afwerking, ondanks de dichte vulling zal een stabiele basis vormen voor de prachtige omgeving van het hele huis voor vele jaren.

Gebruiksgemak en onderhoud van netheid en hoogwaardige afwerking met aandacht voor detail zorgen ervoor dat het “Alexia” hek aan de hoogste verwachtingen voldoet. Het model is verkrijgbaar in alle afmetingen, met name van lange gevallen van de overspanningen.

Offerte aanvraag

Galerij Alexia

Aluminium hekwerk

Aluminium hekwerk biedt een waaier aan voordelen. Zo is een aluminium hek licht in gewicht, makkelijk in onderhoud en milieuvriendelijk. De montage van aluminium poorten of hekken is bijzonder eenvoudig en snel, wat u geld en tijd uitspaart. Ons hekwerk op maat straalt een natuurlijke elegantie uit, en het mooiste is dat u kiest voor een duurzaam product, gemaakt uit 100% te recyclen materiaal.
Het hek moet worden beschouwd als een visitekaartje van ons huis. Daarom moet het niet alleen mooi en goed verzorgd zijn, maar het moet ook overeenkomen met de omgeving en architectuur van het gebouw. De keuze van de omheiningskleur moet grondig worden doordacht en de beslissing om het te kiezen wordt beïnvloed door vele factoren. Om in te spelen op de behoeften van onze klanten gebruiken we het RAL-kleurenpalet, dat een taak heeft om het selectieproces en de onderlinge communicatie te verbeteren. Het is de moeite waard eraan te denken dat we naast kleur ook het type afwerking van de verfcoating kunnen kiezen, waardoor de hekken een uniek karakter krijgt.

Primaire kleuren

Structurele en gemetalliseerde kleuren

Houtimitaties

Neem contact

Wenst u graag een vrijblijvende offerte of advies te ontvangen voor uw project? Wilt u uw opties bespreken met een professional? Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen via formulier. Wij bezorgen u graag alle informatie over onze materialen, kleurenpalet en designmogelijkheden.