Aluminium hekwerk

Alexander

Het model wordt gekenmerkt door een hoge esthetiek en tegelijkertijd eenvoudigheid in zijn ontwerp. Vulling met dwarsbalken met een breedte van 140 mm.

Offerte aanvraag
aluminium-hekwerk-alexandr-6
Klassiek en elegant
Innovatief
Origineel
Modern
Privacy

Het weerspiegelt perfect de klassieke vorm van horizontaal hekwerk en past flexibel in de hedendaagse architectuur. De standaard tussen de dwarsbalken is 30mm met de mogelijkheid om te streven naar een niet ondrozichtig systeem.

Dankzij de uitstekende kwaliteit van vakmanschap is de “Alexander”-omheining een ideale oplossing voor het afwerken van de omgeving van het huis voor mensen die waarde hechten aan elegantie en privacy. Naast standaard kleuren is het mogelijk om in twee kleuren te schilderen en imitatiehout te verkrijgen.

Offerte aanvraag

Galerij Alexander

Aluminium hekwerk

Aluminium hekwerk biedt een waaier aan voordelen. Zo is een aluminium hek licht in gewicht, makkelijk in onderhoud en milieuvriendelijk. De montage van aluminium poorten of hekken is bijzonder eenvoudig en snel, wat u geld en tijd uitspaart. Ons hekwerk op maat straalt een natuurlijke elegantie uit, en het mooiste is dat u kiest voor een duurzaam product, gemaakt uit 100% te recyclen materiaal.
Het hek moet worden beschouwd als een visitekaartje van ons huis. Daarom moet het niet alleen mooi en goed verzorgd zijn, maar het moet ook overeenkomen met de omgeving en architectuur van het gebouw. De keuze van de omheiningskleur moet grondig worden doordacht en de beslissing om het te kiezen wordt beïnvloed door vele factoren. Om in te spelen op de behoeften van onze klanten gebruiken we het RAL-kleurenpalet, dat een taak heeft om het selectieproces en de onderlinge communicatie te verbeteren. Het is de moeite waard eraan te denken dat we naast kleur ook het type afwerking van de verfcoating kunnen kiezen, waardoor de hekken een uniek karakter krijgt.

Primaire kleuren

Structurele en gemetalliseerde kleuren

Houtimitaties

Neem contact

Wenst u graag een vrijblijvende offerte of advies te ontvangen voor uw project? Wilt u uw opties bespreken met een professional? Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen via formulier. Wij bezorgen u graag alle informatie over onze materialen, kleurenpalet en designmogelijkheden.